Truhlářství Novák s.r.o. Rabštejnská Lhota

Schody

Schody tvoří neodmyslitelnou součást našich domovů a jsou jejich dominantou. Proto je dobré svěřit jejich výrobu do rukou odborníků. Vyrábíme především samonosná dřevěná schodiště. Dle přání zákazníka lze dřevo kombinovat s dalšími materiály jako je nerez, sklo a kované prvky, čímž lze dosáhnout vysoce atraktivního vzhledu.

samonosné schodiště
vjezdová vrata

Dveře

Zaměřujeme se na výrobu interiérových a exteriérových dveří z masivu včetně obložkových zárubní v různých velikostech. Dveře vyrábíme z kvalitních domácích i exotických dřevin. Mezi naše výrobky patří i dveře posuvné, kyvné, dvou a vícedílné dveře, dveře s nadsvětlíky.

Masivní nábytek

Naší prioritou je nábytek vyrobený z masivu nebo v kombinaci s masivem. Vyrábíme kvalitní masivní kuchyňské linky, masivní ložnice, obývací stěny, stoly, židle a vestavěné skříně.

nábytek a doplňky z masivu
Okna a repliky rámů

Ostatní

Vyrábíme dřevěná okna typ EURO 68 i repliky starých oken (např. do památkově-chráněných objektů) z kvalitních domácích i exotických dřevin. Mezi naše výrobky dále patří pergoly, lehké přístřešky, chaty a chatky, přestavby podkroví, terasy z bangkirai.

Truhlářství Novák s.r.o. je již 25 let na našem trhu zástupcem truhlářské výroby specializující se na výrobky z masivního dřeva. Proč právě "masiv"? Protože jej nejenom my považujeme za materiál, který je od nepaměti s truhlářskou prací spojován. Nejedná se o žádnou náhražku nebo napodobeninu. Jeho krása je jedinečná a ve spojení s poctivou truhlářskou prací přetrvá století. Nenapodobitelný charakter dřeva se nechá ještě podtrhnout různými způsoby povrchové úpravy. Kromě tradičního lakování různými druhy laků je v současné době čím dále tím více využíváno přírodních vosků a olejů. Stejně tak dříve požadovaný hladký povrch si nijak nezadá s povrchem vydrásaným, nebo vykartáčovaným, kde zarostlý suk, nebo jiná přírodní "vada", dodá výrobku krásu, neopakovatelnost a duši. Snažíme se k našim výrobkům přistupovat s láskou a držet se starých poctivým postupů. Věříme, že naše výrobky dokáží uspokojit jak náročné zákazníky, požadující nadčasové provedení zakázky, tak mladé lidi, kteří vyžadují moderní styl bydlení. Jsme si vědomi, že poctivá výroba z masivního dřeva je cenově náročnější, ale ze zkušenosti víme, že kvalitní výrobek si svého zákazníka vždycky najde. Naším heslem je: Nejlepší reklama je poctivá práce a spokojený zákazník. Čehož se nám kvalitními výrobky daří dosahovat již řadu let a o čemž nás přesvědčují i naši zákazníci, kteří se k nám vracejí s novými zakázkami.

  • Truhlářství Novák s.r.o.
  • Rabštejnská Lhota 3
  • 537 01 Chrudim
© 2024 Truhlářství Novák s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Cookie | Podmínky užití webu